JANGGUNG MODEL
Nyiptakeun produk anu pangsaéna dina industri sareng ngadamel produk anu alus teuing.
TRINITI mangrupikeun produsén mérek hotel komérsial anu tiasa nyayogikeun solusi mérek profésional.
  • Kamar Modél-1 Kamar Modél-1
    TRINITI di kaopat, gedong A3, Industri abad énggal, Désa Donghai, Pekan Longjiang, Kacamatan Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Produk Utama China Kamar Modél-1. Édibilitas produk ieu ngamungkinkeun para bobo tetep nyaman sadayana wengi, anu mangrupikeun aspek méwah penting pikeun jalma réa. Kami ngadalikeun kualitas terampil sareng terampil mariksa produk di unggal léngkah produksi supados mastikeun kualitasna tetep luar biasa tanpa aya cacad. Produk ieu aman. Bahan anu digunakeun pikeun éta ngiringan kelestarian sareng standar ramah écoos sareng bebas tina sagala aditif kimia anu ngabahayakeun.
    2020/06/28
  • Kamar Modél-1 Kamar Modél-1
    TRINITY dina Kaopat, gedong A3, Industri abad énggal, Désa Donghai, Town Longjiang, Kacamatan Shunde, Kota Foshan, Provinsi Guangdong, China Utama Produk Model Kamar-1. Édibilitas produk ieu ngamungkinkeun para bobo tetep nyaman sadayana wengi, anu mangrupikeun aspek penting tina méwah pikeun jalma réa. Kami ngadalikeun kualitas terampil sareng terampil mariksa produk di unggal léngkah produksi supados mastikeun kualitasna tetep luar biasa tanpa aya cacad. Produk ieu aman. Bahan anu digunakeun pikeun éta ngiringan kelestarian sareng standar ramah écoos sareng bébas tina aditif kimia anu ngabahayakeun.
    2020/07/06
  • Modél House-6 Modél House-6
    TRINITI di kaopat, gedong A3, Industri abad énggal, Désa Donghai, Kota Longjiang, Kacamatan Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina Produk utama Model House-6. Produk parantos ngalangkungan tés dina rupa-rupa parameter kualitas anu dilakukeun ku tim kontrol kualitas kami anu ngalaman. Produk ieu gampang sareng aman dipasang. Dina mangsa panggung, sadaya bagian listrikna dipasang di jero baran pikeun nyegah bahaya kontak. Ku ngagunakeun téknologi canggih dina produksi, TRINITY gaduh permukaan anu alus.
    2020/07/06
  • Modél House-5 Modél House-5
    TRINITI di kaopat, gedong A3, Industri abad énggal, Désa Donghai, Kota Longjiang, Kacamatan Shunde, Kota Foshan, Propinsi Guangdong, Cina Produk utama Model House-5. Jalma bakal mendakan yén produkna ampir teu kedah diropéa, anu ngabantuan aranjeunna ngahémat tenaga kerja sareng biaya pangropéa. Desain TRINITY berorientasi sareng nyumponan kabutuhan di pasar pencahayaan LED. Desain ieu saeutik demi saeutik narik panon pelanggan. Dibandingkeun sareng perusahaan sanés, Foshan Zhongsen (TRINITY) Perabot Co, Ltd langkung teknis, langkung émosi sareng gaduh sajumlah bakat R&D luar biasa.
    2020/07/06
22222
SERVISES KAMI
Kami masih keukeuh ngandelkeun kapercayaan sareng kapercayaan, ningali produk terus ningkatkeun sareng ningkatkeun, sareng pamustunganana, ngan ukur ku standar anu luhur tiasa urang sukses dina kompetisi jangka panjang!
Minangka landasan pikeun solusi interior silaturahmi, urang tiasa reueus diri sareng Sistem Pabrikan Akhir-Dinten anu dirancang pikeun ngadamel nilai anu pangsaéna pikeun unggal proyék anu urang laksanakeun. Salian ti Sistem Pabrikan Akhir-Akhir, urang gaduh pabrik-pabrik di bumi anu nyalira anu ngamungkinkeun para palanggan menikmati mangpaat gabungan anu saé dina biaya, kualitas sareng efisiensi.
MACA DEUI
MACA DEUI
KAUNTUNGAN LAYANAN
Kami gaduh pabrik di-bumi urang sorangan anu ngamungkinkeun para nasabah pikeun ngaraosan kauntungan gabungan anu saé dina biaya, kualitas sareng efisiensi. TRINITY nyayogikeun jasa khusus pikeun parabot hotél sareng nawiskeun solusi jati.
  • Pangalaman éksténsif
    Perusahaan gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina ngarobih parabot hotél, solusi perabot hotél, pamasangan dina situs, jsb.
  • Produk Ku Kualitas Dijamin
    Prosedur pikeun sakabéh produk kudu sina diolah sareng lulus pamariksaan, mastikeun yén unggal rinci unggal menit sampurna nyumponan kana paménta pelanggan.
  • Lokasi Geografi anu Pikaresepeun
    Foshan Zhongsen (TRINITY) parabot Co, Ltd aya di puseur pengiriman laut di Pasifik, India sareng Atlantik, anu mangrupikeun ékspor Tiongkok ka Asia Tenggara, Oceania, Wétan Tengah sareng Afrika.
  • Tim Diversified
    Naha aranjeunna manajer proyék hotél, manajer nasabah, arsiték, mésér ménéjer sareng tukang perabot hotél, aranjeunna sadayana gaduh latar anu béda sareng ngabagi gairah umum pikeun ngalaksanakeun pagawéan anu luar biasa.
TENTANG KAMI
Kaseueuran Proyék anu kami kirimkeun ngarobih - nikmati tantangan unik anu aranjeunna hadir.
Zhongsen mangrupikeun pasangan anu idéal sareng produsén perabot hotél anu dimekarkeun sareng dimekarkeun.
Kaseueuran proyék anu kami kirimkeun khusus, sareng kami nganikmatan tantangan unik anu aranjeunna bawa. Désainer produk di bumi tiasa nyayogikeun nasihat profésional anu berharga pikeun bahan sareng hiasan bari mastikeun yén desain anu langkung saé sareng padet. Upami parantos disatujuan, éta hartosna kamampuan manufaktur di-rumah urang tiasa ngémutan bahan sareng produk anu bérés. Urang ogé tiasa gancang ngalacak barang-barang pikeun minuhan tenggat waktos anu ketat. Hubungi TRINITY pikeun nyayogikeun solusi mérek profésional.
  • 1998+
    Ngadegna perusahaan
  • 500+
    Badan Perusahaan
  • 3000+
    Pabrik Area
  • OEM
    Solusi Adat OEM
MACA DEUI
PROJEK
Terus-terusan ngukir produk anjeun sorangan sareng terus-terusan ningkatkeun kaahlian anjeun.
  • Four Seasons Hotel Singapura
    Four Seasons Hotel Singapura
  • Shangri-la Golden Cowrie Fiji
    Shangri-la Golden Cowrie Fiji
  • Pulo Usum Panas Maldives-4 bentang
    Pulo Usum Panas Maladéwa-4 bentang
  • Dusun Teuing Girang, singapore
    Overeasy Orchard, singapore

DAPATKEUN DI NGUMUNGAN US

Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.