JANGGUNG MODEL
Nyiptakeun produk anu pangsaéna dina industri sareng ngadamel produk anu alus teuing.
TRINITI mangrupikeun produsén mérek hotel komérsial anu tiasa nyayogikeun solusi mérek profésional.
  • Kamar model Suite - Perabot Hotel Komérsial Kamar model Suite - Perabot Hotel Komérsial
    Kamar model Suite - Perabot Hotel KomérsialKonci: Perabot hotél komérsial.Jenis perabot: Perabot hotél.Anggo khusus: lobi hotél.Aplikasi: Hotel, Erort, apartemen jasa, villa, Partentana, daérah umum anu sanés.Gaya desain: Desain modern.Bahan: Kayu Kursi, panel, kulit, lawon, logam, marmer. (Duparkeun, dumasar kana syarat konstruk)Sertipikat: ISO9001 / sgs / pefc.
  • Kamar mode Saye Kamar mode Saye
    Kamar mode SayeKecap konci: Hotel Hotel.Proyék Hotel: House House Hotel Vigon - 5 Béntang Dipasang.Jenis perabot: Perabot hotél.Anggo khusus: lobi hotél.Aplikasi: Hotel, Erort, apartemen jasa, villa, Partentana, daérah umum anu sanés.Gaya desain: Desain modern.Bahan: Kayu Kursi, panel, kulit, lawon, logam, marmer. (Duparkeun, dumasar kana syarat konstruk)Sertipikat: ISO9001 / sgs / pefc.
  • Kamar model Suite - bungkusan lampu lampu hotél Kamar model Suite - bungkusan lampu lampu hotél
    Kamar model Suite - bungkusan lampu lampu hotélKecap konci: bungkusan Kamar Hotel.Jenis perabot: Perabot hotél.Anggo khusus: lobi hotél.Aplikasi: Hotel, Erort, apartemen jasa, villa, Partentana, daérah umum anu sanés.Gaya desain: Desain modern.Bahan: Kayu Kursi, panel, kulit, lawon, logam, marmer. (Duparkeun, dumasar kana syarat konstruk)Sertipikat: ISO9001 / sgs / pefc.
  • Kamar mode Suite Perabot - Perabot Hotel Buti Kamar mode Suite Perabot - Perabot Hotel Buti
    Kamar mode Suite Perabot - Perabot Hotel ButiKonci: Perabot Hotel Hotel.Jenis perabot: Perabot hotél.Anggo khusus: pangkeng hotél.Aplikasi: Hotel, Erort, apartemen jasa, villa, Partentana, daérah umum anu sanés.Gaya desain: Desain modern.Bahan: Kayu Kursi, panel, kulit, lawon, logam, marmer. (Duparkeun, dumasar kana syarat konstruk)Sertipikat: ISO9001 / sgs / pefc.
22222
SERVISES KAMI
Kami masih keukeuh ngandelkeun kapercayaan sareng kapercayaan, ningali produk terus ningkatkeun sareng ningkatkeun, sareng pamustunganana, ngan ukur ku standar anu luhur tiasa urang sukses dina kompetisi jangka panjang!
Minangka landasan pikeun solusi interior silaturahmi, urang tiasa reueus diri sareng Sistem Pabrikan Akhir-Dinten anu dirancang pikeun ngadamel nilai anu pangsaéna pikeun unggal proyék anu urang laksanakeun. Salian ti Sistem Pabrikan Akhir-Akhir, urang gaduh pabrik-pabrik di bumi anu nyalira anu ngamungkinkeun para palanggan menikmati mangpaat gabungan anu saé dina biaya, kualitas sareng efisiensi.
MACA DEUI
MACA DEUI
KAUNTUNGAN LAYANAN
Kami gaduh pabrik di-bumi urang sorangan anu ngamungkinkeun para nasabah pikeun ngaraosan kauntungan gabungan anu saé dina biaya, kualitas sareng efisiensi. TRINITY nyayogikeun jasa khusus pikeun parabot hotél sareng nawiskeun solusi jati.
  • Pangalaman éksténsif
    Perusahaan gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina ngarobih parabot hotél, solusi perabot hotél, pamasangan dina situs, jsb.
  • Produk Ku Kualitas Dijamin
    Prosedur pikeun sakabéh produk kudu sina diolah sareng lulus pamariksaan, mastikeun yén unggal rinci unggal menit sampurna nyumponan kana paménta pelanggan.
  • Lokasi Geografi anu Pikaresepeun
    Foshan Zhongsen (TRINITY) parabot Co, Ltd aya di puseur pengiriman laut di Pasifik, India sareng Atlantik, anu mangrupikeun ékspor Tiongkok ka Asia Tenggara, Oceania, Wétan Tengah sareng Afrika.
  • Tim Diversified
    Naha aranjeunna manajer proyék hotél, manajer nasabah, arsiték, mésér ménéjer sareng tukang perabot hotél, aranjeunna sadayana gaduh latar anu béda sareng ngabagi gairah umum pikeun ngalaksanakeun pagawéan anu luar biasa.
TENTANG KAMI
Kaseueuran Proyék anu kami kirimkeun ngarobih - nikmati tantangan unik anu aranjeunna hadir.
Zhongsen mangrupikeun pasangan anu idéal sareng produsén perabot hotél anu dimekarkeun sareng dimekarkeun.
Kaseueuran proyék anu kami kirimkeun khusus, sareng kami nganikmatan tantangan unik anu aranjeunna bawa. Désainer produk di bumi tiasa nyayogikeun nasihat profésional anu berharga pikeun bahan sareng hiasan bari mastikeun yén desain anu langkung saé sareng padet. Upami parantos disatujuan, éta hartosna kamampuan manufaktur di-rumah urang tiasa ngémutan bahan sareng produk anu bérés. Urang ogé tiasa gancang ngalacak barang-barang pikeun minuhan tenggat waktos anu ketat. Hubungi TRINITY pikeun nyayogikeun solusi mérek profésional.
  • 1998+
    Ngadegna perusahaan
  • 500+
    Badan Perusahaan
  • 3000+
    Pabrik Area
  • OEM
    Solusi Adat OEM
MACA DEUI
PROJEK
Terus-terusan ngukir produk anjeun sorangan sareng terus-terusan ningkatkeun kaahlian anjeun.
  • Kolandalan Kustom Saham Modern Plan Perbangan Kaméra pikeun Amérika JW Mart Marticot Spa Hotel
    Kolandalan Kustom Saham Modern Plan Perbangan Kaméra pikeun Amérika JW Mart Marticot Spa Hotel
  • Shunde Foshan Cina lima bintang mewah méwah IHG Hotel Hotel
    Sundhe Foshan China lima stars méwah méwah Ihg Hotel Hotel.
  • Lima bintang sobat hotél hotél
    Lima bintang sobat hotél hotél
  • Kontrol King Gaya Gaya Béntang Italia
    Kontrol King Gaya Gaya Béntang Italia
DAPATKEUN DI NGUMUNGAN US
Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.