ROOM MODEL
Gawe produk sing paling apik ing industri lan nggawe produk sing apik banget.
TRINITY minangka pabrikan perabot hotel komersial sing bisa menehi solusi perabot profesional.
  • Kamar Model Suite - Perabot Hotel Komersial Kamar Model Suite - Perabot Hotel Komersial
    Kamar Model Suite - Perabot Hotel KomersialKata Kunci: Perabot Hotel Komersial.Titik perabot: Perabot Hotel.Gunakake Khusus: Lobi Hotel.Aplikasi: Hotel, resort, Pangsapuri Layanan, Villa, Restoran, Wilayah Publik liyane.Gaya Desain: desain modern.Bahan: Kayu, panel, panel, kulit, kain, logam, marmer. (Disesuaikan, miturut syarat customer)Sertipikat: iso9001 / sgs / pfc.
  • Kamar Perabot Model Suite - Perabot Custom Hotel Kamar Perabot Model Suite - Perabot Custom Hotel
    Kamar Perabot Model Suite - Perabot Custom HotelKata Kunci: Perabot Custom Hotel.Proyek Hotel: Hotel Mai House Saigon - 5 bintang sing dirating.Titik perabot: Perabot Hotel.Gunakake Khusus: Lobi Hotel.Aplikasi: Hotel, resort, Pangsapuri Layanan, Villa, Restoran, Wilayah Publik liyane.Gaya Desain: desain modern.Bahan: Kayu, panel, panel, kulit, kain, logam, marmer. (Disesuaikan, miturut syarat customer)Sertipikat: iso9001 / sgs / pfc.
  • Kamar Model Suite - Paket Perabot Hotel Kamar Model Suite - Paket Perabot Hotel
    Kamar Model Suite - Paket Perabot HotelKata Kunci: Paket Perabot Hotel.Titik perabot: Perabot Hotel.Gunakake Khusus: Lobi Hotel.Aplikasi: Hotel, resort, Pangsapuri Layanan, Villa, Restoran, Wilayah Publik liyane.Gaya Desain: desain modern.Bahan: Kayu, panel, panel, kulit, kain, logam, marmer. (Disesuaikan, miturut syarat customer)Sertipikat: iso9001 / sgs / pfc.
  • Kamar Model Perabotan Suite - Perabot Boutique Hotel Kamar Model Perabotan Suite - Perabot Boutique Hotel
    Kamar Model Perabotan Suite - Perabot Boutique HotelKata Kunci: Perabot Hotel Boutique.Titik perabot: Perabot Hotel.Gunakake Khusus: Kamar Tidur hotel.Aplikasi: Hotel, resort, Pangsapuri Layanan, Villa, Restoran, Wilayah Publik liyane.Gaya Desain: desain modern.Bahan: Kayu, panel, panel, kulit, kain, logam, marmer. (Disesuaikan, miturut syarat customer)Sertipikat: iso9001 / sgs / pfc.
22222
LAYANAN KAMI
Kita isih terus ngandelake kapercayan lan kapercayan, nonton produk terus nambah lan nambah, lan pungkasane, mung kanthi standar sing dhuwur bisa sukses ing kompetisi jangka panjang!
Minangka pathokan kanggo solusi interior sing apik, kita bakal bangga karo Sistem Manufaktur Akhir sing dirancang kanggo nggawa nilai paling apik kanggo saben proyek sing ditindakake. Kejabi Sistem Manufaktur Akhir, kita duwe pabrik ing omah dhewe sing ngidini para pelanggan bisa entuk keuntungan sing paling apik babagan biaya, kualitas lan efisiensi.
Waca liyane
Waca liyane
TAMBAHAN SERVIS
Kita duwe pabrik ing omah dhewe-dhewe sing ngidini para pelanggan bisa nguntungake gabungan sing paling apik kanggo biaya, kualitas lan efisiensi. TRINITI nyedhiyakake layanan khusus kanggo perabot hotel lan menehi solusi perabotan.
  • Pengalaman jembar
    Perusahaan kasebut duwe pengalaman luwih saka 20 taun kanggo ngatur prabot hotel, solusi perabot hotel, instalasi ing situs, dll.
  • Produk Kanthi Dijamin Kualitas-
    Prosedur kanggo kabeh produk kudu diproses kanthi ketat lan dipriksa, priksa manawa saben menit kanthi rinci bisa njaluk panjaluk pelanggan.
  • Lokasi Geografi sing Apik
    Foshan Zhongsen (TRINITY) perabotan Co, Ltd dumunung ing tengah pengiriman ing segara Pasifik, India lan Atlantik, sing dadi ekspor paling anyar ing Asia Tenggara, Oceania, Timur Tengah lan Afrika.
  • Tim Diversified
    Apa minangka manajer proyek hotel, manajer pelanggan, arsitek, manajer sing tuku lan pengrajin perabot hotel, kabeh duwe latar mburi lan duwe semangat umum kanggo ngrampungake karya sing pinunjul.
TENTANG US
Umume perkara-perkara sing bakal dikirimake - disesuaikan karo tantangan unik sing saiki ditindakake.
Zhongsen minangka mitra sing cocog lan pabrikan mebel hotel sing dikustomisasi lan dikembangake.
Umume proyek sing kita laksanakake khusus, lan kita nikmati tantangan unik sing bakal ditindakake. Perancang produk ing omah bisa menehi saran profesional sing larang babagan bahan lan dekorasi nalika njamin desain kasebut apik banget lan padhet. Sawise disetujoni, tegese kapabilitas pabrik ing omah bisa ngatasi materi lan produk jadi kanthi fleksibel. Kita uga bisa kanthi cepet nglacak item supaya bisa memenuhi tenggat wektu. Hubungi TRINITY kanggo nyedhiyakake solusi mebel profesional.
  • 1998+
    Pambangunan Company
  • 500+
    Anggota Perusahaan
  • 3000+
    Area Pabrik
  • OEM
    Solusi Adat OEM
Waca liyane
PROJEK
Terusake produk sampeyan dhewe lan terus nambah kerajinan.
  • Kamar Tamu Tamu sing digawe Custom Dijupuk Kanggo Amerika JW Marriott SPA Hotel Project Project
    Kamar Tamu Tamu sing digawe Custom Dijupuk Kanggo Amerika JW Marriott SPA Hotel Project Project
  • SHUNDE CHINA RE RESTI mewah Mewah Ihg Hotel
    Shunde Foshan China Desain Mewah Dancangan Ihg Hotel.
  • Limang Star St Regis Produsen St Regis Hotel
    Limang Star St Regis Produsen St Regis Hotel
  • Perabot kamar turu king Italia sing disesuaikan kanggo Italia 5 bintang papat Hotel Hotel 5
    Perabot kamar turu king Italia sing disesuaikan kanggo Italia 5 bintang papat Hotel Hotel 5
DAPAT ING NGANGGO BISA US
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak, supaya kita bisa ngirim kutipan gratis kanggo desain kita.